Geboortefotografie

De geboorte van jullie kindje. Of het nu de eerste is of de vierde, het blijft zo spannend. Een van de meest bijzondere momenten in je leven.
Tijdens de bevalling ben je gefocused op jullie kindje. Alles eromheen gaat vaak als een flits voorbij. Als geboortefotograaf probeer ik deze speciale momenten zo goed mogelijk voor jullie vast te leggen. De spanning, de pijn, de ondersteuning van je partner, de emotie, de eerste kennismaking met jullie kindje.

Werkwijze

Wanneer jullie ervoor kiezen om de geboorte van jullie kindje door mij vast te laten leggen, dan bespreken we tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek jullie wensen en de mogelijkheden. Wat jullie wel en niet willen laten vastleggen.
Vanaf de 38e week ben ik 24/7 beschikbaar voor als de bevalling zich aandient. Ook ‘s nachts. Ik fotografeer bij jullie thuis of in het ziekenhuis.Ik ben erbij, maar toch ook weer niet.

Tijdens de bevalling ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Als geboortefotograaf fotografeer ik wat er gebeurt, de kleine details, de ruimte, de mensen om jullie heen. Na de bevalling blijf ik nog even om de eerste momenten met jullie kleintje vast te leggen. De controles, het eerste bezoek, de kennismaking met hun grote broer of zus.

TARIEF

€ 995,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik ben 24/7 beschikbaar vanaf de 38e week tot de geboorte

Geboortereportage vanaf ongeveer 5 cm ontsluiting tot 2 a 3 uur na de geboorte

Nabewerking van de foto’s in kleur en/of zwart wit

Alle bewerkte foto’s, digitaal en in hoge resolutie

Luxe fotoalbum 20×20

Reiskosten t/m 20 km vanaf 1613MP (daarbuiten €0,45/km)

Omdat een geboorte lastig te plannen is, beperk ik mij tot een beperkt aantal reserveringen voor geboortereportages per maand. Informeer daarom op tijd of er nog ruimte is voor het fotograferen van jouw bevalling!

.


Bij een geboortereportage vertel ik het verhaal van de bevalling in beeld. Dit doe ik graag zo volledig mogelijk en daarom lever ik bij iedere reportage alle geselecteerde en bewerkte beelden aan. Je hoeft dus niets te kiezen of bij te bestellen. Je kiest alleen welke beelden je terug wilt zien in het album.

Het album is te upgraden tegen een meerprijs.

Heb je vragen of wil je een een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.
Ik zou het leuk vinden om van je te horen!Geboortefotograaf – Newborn fotograaf – Lifestyle fotograaf
Bevallingsfotografie – Newborn fotoshoot – Kraamreportage

Werkzaam in de omgeving Noord-Holland, West-Friesland, Grootebroek, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Enkhuizen, Andijk, Hoorn, Westwoud, Medemblik, Alkmaar, Heerhugowaard, Zaanstad, Purmerend, Flevoland, Lelystad, Emmeloord, Almere.
Staat jouw woonplaats er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.