Newborn Fotografie

Het beste moment voor newborn fotografie is ergens tijdens de eerste 3 weken. Maar hoe eerder hoe beter! Het liefst tussen de derde en de tiende dag. Dan zit jullie kindje nog heerlijk “in de kreukels” en zijn de slaapjes nog onverstoorbaar.
Jullie hoeven de deur niet uit, ik kom bij jullie thuis om foto’s te maken. In jullie eigen omgeving.

Lifestyle & geposeerd
Bij newborn fotoreportages combineer ik twee soorten fotografie. De Lifestyle foto’s waarbij ik fotografeer wat er gebeurt. Ongedwongen, zo min mogelijk geposeerd, zoals jullie zijn. Denk daarbij aan het verzorgen van jullie kindje of knuffelen op de bank.
Dit combineer ik met geposeerde newborn foto’s waarbij ik jullie kindje in verschillende houdingen leg. Mijn doel is om jullie kindje zo puur mogelijk vast te leggen, met minimale accessoires. 

We nemen ruim de tijd
Het fotograferen van een newborn baby vergt veel tijd en geduld. We nemen dan ook alle tijd en volgen het ritme van jullie kindje. Komt er een voeding tussendoor of moet er een luier verschoond worden, dan is dat allemaal geen probleem. Over het algemeen neemt een newborn shoot 2 a 3 uur in beslag.

Wanneer boeken?
Een newborn shoot kun je al boeken tijdens de zwangerschap. We plannen nog geen concrete datum, maar ik houd er rekening mee in mijn agenda rond de uitgerekende datum. Zodra jullie kindje geboren is, plannen we een datum waarop ik bij jullie langskom om foto’s te maken.
Is jullie kindje al geboren? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op om een datum te boeken.


TARIEF

€ 265,-

Fotoshoot bij jullie thuis

Nabewerking van de foto’s in kleur en/of zwart wit

15 foto’s in hoge resolutie (extra foto’s zijn bij te bestellen)

Album van 20×20

Reiskosten t/m 20 km vanaf Grootebroek (daarbuiten €0,45/km)


Heb je eerst nog vragen, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Ik vind het leuk om van je te horen!
Geboortefotograaf – Newborn fotograaf – Lifestyle fotograaf
Bevallingsfotografie – Newborn fotoshoot – Kraamreportage
Werkzaam in de omgeving Noord-Holland, West-Friesland, Grootebroek, Bovenkarspel, Lutjebroek, Hoogkarspel, Enkhuizen, Andijk, Hoorn, Westwoud, Medemblik, Alkmaar, Heerhugowaard, Zaanstad, Purmerend, Flevoland, Lelystad, Emmeloord, Almere.

Staat jouw woonplaats er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.